Kontakt Lintrup & Norgart allerede i dag og hør mere om mulighederne for kontor i EDISON 7023 6330

 

 

 

Inspiration, samarbejde og netværk er vigtige parametre i nutidens arbejdskultur


Huset EDISON er et innovativt flerbrugerhus, der hylder fremsynethed, fremmer kreativitet og giver plads til fællesskab. Her er rammerne sat om en optimal og komfortabel arbejdsdag, hvor mennesker og meninger kan mødes døgnet rundt, og virksomheder kan fokusere 100 % på at drive forretning.

 

Ambitioner på dine vegne

 

I EDISON har vi ambitioner på dine vegne. Vores største mission er at inspirere til et dynamisk og udviklende arbejdsliv med plads til fordybelse og individualitet. Vores lejere skal ganske enkelt have det bedste.

Fleksible og funktionelle rammer der lever 100% op til de krav, en moderne arbejdsplads har med absolut fokus på medarbejdertrivsel og høj service samt et bredt udvalg af fællesfaciliteter, gør den travle hverdag lidt nemmere.

 

 

 

Med øje for fremtiden og respekt for historien

 

EDISON’s atmosfære og DNA bærer tydeligt præg af områdets rå og industrielle historie.

Med autenticitet og respekt for dets mangeårige tjeneste som hovedkvarter for Philips Danmark, er huset totalrenoveret og genskabt i en tilbagelænet industriel stil.

 

En glødelampe hvert sekund…

 

I ”Industrigården” mellem Prags Boulevard, Strandlodsvej og Holmbladsgade samlede Philips Danmark efter krigen deres salgsafdelinger og administration, og her blev der bl.a produceret glødelamper – masser af dem, faktisk en hvert sekund. Derudover blev der rundt om på Amager fremstillet radiorør, radioapparater, neonrør, pladespillere, barbermaskiner, grammofonplader, telekommunikationsudstyr, lysarmaturer, båndoptagere og tv-apparater.

 

Huset er opkaldt efter dets historie og den innovation, opfindsomhed og forretningssans,  som både Philips og Thomas Edison symboliserer.